Panenko skákavá

Panenko skákavá

Panenko skákavá,
skoč si na mě pro jednou,
budiž mi tak laskavá,
snad již feministky zhebnou,

panenko skákavá,
věnuj mi opět svůj čas,
jedl jsem syrečky,
budu mít svěží dech i hlas,

panenko skákavá,
blíží se čas nefalšovaného skákání,
na mě skoč s něhou,
a na vetřelce použij kopání,

panenko skákavá,
prosím neskákej na tom koni,
rozbiješ si terminál,
natrhneš (třeba ucho) tak jako loni,

panenko skákavá,
došlo mi pivo,
skoč mi prosím do šopu,
jinak očekávej střelivo.
Autor D3dl0z3R, 10.06.2016
Přečteno 830x
Tipy 5
Poslední tipující: Petr27, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné i vtipné zároveň

01.05.2017 14:41:18 | Petr27

Díky

01.03.2018 07:53:23 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí