Slabost

Slabost

Anotace: Stále tvrdím, že tento čin je projevem slabosti a sobectví. A kdo tvrdí, že ne, ten opravdu tvrdí, že ne.

Příteli, copak to děláš?
Smyčka kolem krku a jed kolující v žilách
Čekáš snad Nebe rozevírající náruč
A usmívající se zfetované anděly?

Nenech se pobízet a vyskoč z toho okna
Rozpárej si zápěstí tupou žiletkou
Idiote
Jen utop se v modravých vlnách
Jen dýchej duši unikající z plynové trouby
Tiše šeptající
"Pojď, Hel i Hádes čekají tvou duši
A to, co nejvíce ti sluší
Je umaštěný závoj zbrocený krví
Ne však krví tvých nepřátel, leč tvou vlastní!
Jen nakrm démony noci svým mozkem
Vždyť pod nápory opia i koky se rozkládá
Durmanem otup svoje smysly
Na hlavu upevni trnovou korunu a předstírej, že je to vtipné
Blázne"

Jen skoč z toho okna
Rozpal si hrdlo vitriolem
Rozprodej tělo na náhradní díly
Hlavně, ať už to je
Chci jít v klidu spát
A ne stále poslouchat
Tvé steny, vzlyky a konspirace
Co kdyby tohle…
Co kdyby tamto…
Už mlč a polkni tu třináctou pilulku
Už mlč a nic neříkej
Skoč
Utop se
Shoř jako papír
Otrav se
Poprav se
Hlavně tiše
Já chci spát
Autor Ravena Lupus, 29.08.2016
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: faraym, Dreamy, něco, Zatím Nikdo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda každého života, ale asi to tak má byť. Pekná báseň

18.09.2016 15:51:29 | faraym

Díky :)

19.09.2016 16:49:56 | Ravena Lupus

Při čtení jsem si vzpomněla na jednu známou. Ten, kdo tak činí, našel nějakou cestu. Nechce se mi přemýšlet proč nebo zda je správná. Však pro toho druhého,co je nucen vše sdílet s rozhodnuvším se, je to cesta do pekla......a spánek, ten je důležitý pro každého...

30.08.2016 17:48:14 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí