Dobyvatel

Dobyvatel

Anotace: Luxusní deviace

Nepolepšitelný obtěžovatel
vyšpulených mas v riflích a pod trikem
odpromoval na alma mater
svůdců žen Oldřicha Nového a Hugo Hasse
Z jistotou ostříleného granátníka
vysazuje semínka i na železobetonu
Bývá oceněn plaketou dobyvatele
když náhodou vzklíčí
Doopravdy však hledá copatou holku
na všech frontách lásky od polárních krajů
přes kraje mořených žhavým koláčem
Liboslovným vyjádřením obrazů v básničkách
zaplňuje propadliny a shazuje závoje s duší
Ještě mnoho žen neprohlédlo
Autor Ziny, 03.12.2016
Přečteno 590x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Cyrda, Amonasr, Dreamy, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmmm....pěkná .-)

15.05.2020 21:53:19 | Jaruška

tak tohle je opravdu bomba, ty jsi jistě veliký svůdník, tak ať tu copatou najdeš, nebo je snad tvojí cestou hledání samotné? i to musí být příjemné :))) kanče

03.12.2016 20:31:05 | Cyrda

Myslíš?
Jak myslíš.

04.12.2016 22:29:52 | Ziny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí