chodí pešek okolo

chodí pešek okolo

Anotace: ..............

na černém vraníku do země zapomnění

ejchuchu  ejchuchu

rád projíždí se po setmění

a má skvělou předtuchu


na vraném koníku

zakřičí dost

a označí na tvém pomníku

 že byl jsi tu host


 

Výsledek obrázku pro smrtka

 

Autor Akyš, 10.07.2017
Přečteno 545x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, piťura, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí