Dvojčata

Dvojčata

Anotace: (WTC), Z knihy Nevynucené chyby

Právě jsme to dělali bez ochrany,
když se v New Yorku
následkem teroristického útoku
zřítila dvojčata.

„Bylo by fajn, kdyby to tentokrát vyšlo,“ řekla
a nastavila rádio hlasitěji, abychom věděli,
co se vlastně stalo. A zase jsme na to vlítli.

Později se nám narodily dvě zdravé dcery,
jedna jako druhá
a s nimi každodenní blázinec...
A já si říkal,
že je to dobře,
že to tak mělo být,
že to není náhoda,
že je kurevský štěstí,
když toho je víc,
na co si člověk
musí
zvyknout.

Autor Michal Dunda, 06.10.2017
Přečteno 466x
Tipy 17
Poslední tipující: CoT, Frr, Jort, Kubíno, Amonasr, Kett, Nikita44, Kapka, Ruda Štola, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

návrat beatnický poezie ? kéž by!! skvělý* ST* :-D*

06.11.2017 14:11:26 | Frr

Děkuji moc za tvůj komentář - okořeněný rozumným věkem.

12.11.2017 12:40:45 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí