v kouři noci

v kouři noci

Anotace: ------------

balím další cigaretu

ze slov všech krásných básní

když nemůžu v noci spát


vykuřuju bledé stíny

co táhnou mojí hlavou

ve které se každou chvíli

usazují vyrojené včely


tak jako starý indián

jež kouřem zahání

zlé duchy z teepee


tak jako pan farář

vypouští kouřem kadidla

modlitby k nebi


tak i já inhaluji kouř

vůně myšlenek

neviditelných světů

života zemřelých

než kohout zakokrhá


Výsledek obrázku pro kouř

Autor Akyš, 21.01.2018
Přečteno 585x
Tipy 23
Poslední tipující: piťura, Nikita44, jitoush, Kapka, Amonasr, Kett, Frr, její alter ego, Laika, Philogyny1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...očistně..........Ji./líbí/...

21.01.2018 21:02:00 | jitoush

Díky Jituno❇

22.01.2018 07:21:02 | Akyš

rituálně, tak ty... :-)

21.01.2018 20:34:25 | Laika

Díky❇

22.01.2018 07:20:27 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí