Skazená

Skazená

Počúvaš, ale nič nepočuješ.
A čomu sa vlastne čuduješ?
Nič ťa nezaujíma, si prázdna.
Áno, skurvená a vadná.

Si pokazená totálne.
Bože, drž hubu, a poďme už do spálne!

Pojeb ma, vyjeb zo mňa dušu.
Ukážem ti, ako moji demóni kúšu.
Ukážem ti to, čo žiadna iná.
Potom sa namotáš a ja poviem, že to nie je moja vina.

Spravím to, čo vždy robím,
do najväčšieho pekla ťa zhodím.
Prepáč, ja nemôžem za to.
Prepáč, že som tak skazená, zlato.

Dajme si to ešte raz,
ánoo, vraz mi ho tam, vraz.
A ja budem len tvoja na ten moment,
ale zajtra budeš pre mňa už len ďalší demet..
Prepáč, že ti to robím, asi ma to baví,
odkopnúť niekoho, aj ked ta popiči spraví.

Ale je koniec, tak už to cháp,
a zober to, prosím, ako chlap.
Autor Lost.in.myself, 11.12.2018
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí