Za(ma)mindrákovaná

Za(ma)mindrákovaná

Anotace: O čem se nahlas nemluví

Měla muže, s kterým žila

Hodná a prý i trochu hezká byla,

ale neuměla uklízet
a vařit ani prát

měla hezký úsměv,
ale málokdy se měla
čemu smát

V jeho očích neuměla vůbec nic
nebo jí to nikdy neřek´

ani, že by jí měl rád

-Spíš, že zůstane sama
měla by se bát-


*
*
*


Nejdřív ho možná i milovala

(než jen stín
a součást jeho věcí
z ní se stala)



Tak těšila se
každé ráno,
až odejde

A počítala minuty,
kdy se vrátí
domů



- Kdyby tohle někde řekla,¨
tak nevěřil by tomu....-



*
*
*


A zatím on



...Prý ji miloval,


tak z lásky
ukázal jí
sílu,

co ukrývá
ve svých

mužných pažích




A nebylo to tak,
že nosil ji
na nich


*
*
*


Už nechtěla ho
líbat

Nechtěla
to spojení

Tvořit něco,
co bylo a už není


Nechtěla ty
doteky

z kterých
mrazí


zavřela oči
ale byla jak dva
vrazi


Když vraždí duši
tělu
co je mu
obětí


( - každá máma myslí
nejdřív na děti - )




A taky na to, jestli za to nemůže


Jestli chyba není u ní





....až takhle vryl se do kůže -

 

 

 

 

......

 

 

Tuhle nevěnuji, protože adresát by ji nechtěl číst.

Autor Veru, 16.05.2020
Přečteno 354x
Tipy 17
Poslední tipující: cappuccinogirl, CoT, mkinka, La Suneteto, Dávid, Psavec, Guldrun, jenommarie, Frr, Donne, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jsem si ji přečetl alespoň já. je to silné, dýchá z toho opravdovost.

09.12.2023 13:00:50 | CoT

Ano..o tom se mluví hodně těžko a chápat..že ta propast v duši a ví to..ví..že to tak být nesmí..ale vo děti. Jsou dnes sice místa kam se obrátit..ale ten krok. Do kůže se vryl.. na to je třeba hodně hodně sil. ;-( "ST"

16.05.2020 12:53:06 | jenommarie

Smutné, chce to změnu.

16.05.2020 10:47:28 | Donne

VýSTižně napsáno, líbí, i když nevesele.

16.05.2020 10:29:26 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí