Porcelánové srdce

Porcelánové srdce

Anotace: Miluj a měj rád.

 

Porcelánová srdce

Dvě figurky stojící na zápraží křehkého bytí

hledící si do očí a toužící…po vzájemným spojení

Dvě figurky , které by se rády objaly

a naplno svá srdce a duše zažehly.

ON A ONA v úsměvech a dotecích se radostí zaslíbili

okouzlení vůní lásky, sympatií a zamilovanosti

 kdy v ten čas se oba probudili euforickému ráji.

 

Růžové brýle, přes které se dá nevidět

spojily ty dva k novému životu.

  

 

Autor Krahujec, 23.09.2020
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: Aramgad, Akrij8, Emily Říhová, šerý, Psavec, mkinka, ARNOKULT, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to přesně něco podobného prožívám jakoby se mé srdce probudilo z dlouholetého spánku on a ona .)

23.09.2020 22:33:17 | xoxoxo

A když je mají oba..ty brýle..jejich SVĚT ..je nádherný.
Moc pěkné *ST..;)

23.09.2020 13:19:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí