Za vloček na písku

Za vloček na písku

Anotace: ...

Pod kovově zbarveným nebem
opisuje oblouky barevný míč


Za vysokým oplocením
hbité dlaně provádějí beach


Škoda jen že za drkotání zubů


Třebaže je duben ve druhé půli
panuje v pohraničí s Polskem  - podnebí Aljašky

Jedno z pískovišť chodidly zpracovávají čtyři mladíci

Druhé hrací pole pak smíšená čtyřka


Jinak nudný výjev nedělního odpoledne
ozvláštnila dvojice šestnáctek


jejich dolní končetiny v elestanu


Divoký pohyb půlí

doslova vytvářel mexické vlny

Mé pohledy
staly se němými svědky krásna

taktéž vlnolamy

Vězte že právě a jedině vy

jste mě rozehřály  - mladé dámy

Autor kudlankaW, 18.04.2021
Přečteno 217x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Amonasr, kaše, Iva Husárková, šerý, Frr, Veršotepec, rybka, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a chladem
dívčí ztvrdlé bradavky
trčící do prostoru (i
přes oblečení)
jako hřebíky

19.04.2021 15:08:55 | kaše

Ba ne

Dívky byly v mikinách světlých barev ale bez předností na hrudi
Ale podstavce to měly výstavní

19.04.2021 16:59:15 | kudlankaW

Ani se Ti nedivím. Každý den s "přírodou" boj.

19.04.2021 00:53:04 | šerý

A krotit vlny dívek chtivými pohledy vlnolamů ach

19.04.2021 06:00:41 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí