Dost možná přízemní

Dost možná přízemní

Anotace: ...

Kliku si u nebeské brány
brzy podají poslové jara s těmi podzimními

Zatím však ještě křídly třepetají

Stejně jako muži – leč ti pánvemi
holými pozadími

V pózách na kolenou

Či ala vache
v té hojí vášeň

Což teprve
tváří v tvář

Ovšem tuto
už by v současnosti
tělnatí muži
nedokázali déle snášet

pro špatnou kondici

A propos

Která je ta vaše?

Ala vaše…

Studem když píši výše uvedené

Mrkám

Domýšlím si zahanben
že bych se mohl chovati třeba světloplaše

Jen málokdo ví
co sedí té které ženě
při rajtování

Konání živelných ruchů

Člověk nemusí mít
o medicíně
ani psyché
valnou tuchu

Ani klíně

Ale tolik ví
že jakmile se
intimně upokojí
vystoupá na Olymp tělesného blaha

Získává k tomu všemu
ve tváři oslnivý jas

Na ulici srší duhovou aurou

Spletí siločar

Zkrátka
má úsměv
od ucha k uchu

Jsi-li moudrý
upokoj
co týden
alespoň část
tělesných puzení

vzruchů
Autor kudlankaW, 25.07.2021
Přečteno 170x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, kaše, Marten, Iva Husárková, Frr, šerý, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemůže být přízemní, když vášeň je božská...;-)

26.07.2021 16:49:34 | Marten

Tak mnoho lidí tělesně prosto páše

26.07.2021 17:21:19 | kudlankaW

všechno božské
má přízemní stránky

25.07.2021 19:46:13 | ttragelaf

Jeví se to možným
Ach

25.07.2021 21:55:34 | kudlankaW

Petit Mort

25.07.2021 19:24:14 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí