K ústům

K ústům

Anotace:

ó jaké potěšení skýtají ženská ústa

zvláštěpak vyřknou-li že mohu zůstat

na pohár vína či šálek čaje

 

K půlnoci to už ti v očích řeřavě hraje

neslyšná slova opakují zůstaň

vyvěrá voda tam kde byla pusta

zelená oáza v písku

 

máš zvláštní dar

napětí neúnosně vzrůstá

 

už nevydržím déle - chci tě cele

v tobě sílit - do tebe bezmezně vrůstat

za horkých polibků a mocných stisků

 

 

 

 

Autor kudlankaW, 13.02.2022
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, paradoxy, Lioness, Iva Husárková, Sonador, Amonasr, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní závěr, ale jako celek se mi líbí!

14.02.2022 06:10:16 | Lioness

Mám z toho nemalou radost och Lio
Užij dne ve zdraví

14.02.2022 06:53:48 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí