Múza na dně moře

Múza na dně moře

Múza na dně moře leží

Ještě dýchá však jen stěží

A v okolí spousta ryb

Vyvaruj se dalších chyb

 

Chyb, které se neodpouští

Kdybys prošel žhavou pouští

Bosou nohou po kamenech

Najdeš leda vlastní kromlech

 

Radši si hleď přítomnosti

Napravit co lze je dosti

Poslat světem úsměvy

Potom se ti uleví

 

S volnou duší nadechni se

Mám tě ráda, dávno ví se

 

A dokud já dýchat budu

Ty bys mohl zvednout bradu

Pohlédnout mi do očí

Vyjasnit si kdo je čí

Autor Anna Kristýna Černá, 11.05.2022
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, paradoxy, Frr, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, ..to je život jepičí .)

11.05.2022 08:06:38 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí