Už je to nabíledni

Už je to nabíledni

Anotace:

Po půlroce po tolika strázních

mnohé z nich objevíš v mých básních

Svědomí odnesly proudy znoje

čas bez lásky pak sebekoje

 

Měsíce v tajených závislostech

nelze přehlížet pocit v kostech

chci milovat - bez hany či bázní

oplývám mužnou silou - blázním

 

Po půlroce po tolika strázních

hřej slunce - své louče už zažni

 

Autor kudlankaW, 22.03.2023
Přečteno 147x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Friday, šerý, Fialový metal, Dreamy, Narragan, kozorožka, Kan, Psavec, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký. První sloka parádní.

23.03.2023 19:13:33 | Koala

....k čemu jinýmu by jaro bylo...;-)k povzbuzení..těla i duše.

22.03.2023 17:50:57 | Marten

Hrrrrr na ně (jako Schelinger)

22.03.2023 17:55:16 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí