V místech kde se střílelo do dělníků

V místech kde se střílelo do dělníků

Anotace:

Zde v drsném kraji - chudobném pohraničí

skladujeme po předcích provazy z lýčí

nerdíme se ani necítíme hanbu

když své svršky vybíráme v second handu

 

Pak za byt a stravu (z roboty jen pár kaček)

v marketu kupujeme z privátních značek

Zřím mouku cukr kefír - dlouze se dívám

zatím jsem nenašel značku CLEVER - piva!

 

Autor kudlankaW, 23.06.2023
Přečteno 126x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Marťas9, Marten, Psavec, kozorožka, Fialový metal, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky popsáno, ralita. A CLEVER opravdu nemá svoji značku piva..

02.07.2023 17:53:40 | Admirál

Vždyť já vím

Ať žije Bill (a) aach

03.07.2023 13:15:55 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí