Vrcholy

Vrcholy

Anotace:

Mladá ztepilá žadoní nepřestávej ještě

prý dosáhne vrcholu vyššího než Ještěd

Také je schopna několika podobných vskutku

po nich žel těla zaplavují vlny smutku

 

V podobném duchu sám Seifert k zamyšlení nutil

záblesky po milování jsou rovny smrti

Muži věz - stojí za úvahu - čelíš-li pnutí

tvůj život je mdlý - pozbyl znamenité chuti

 

S městem za zády na míle vzdálen kypré vnadě

šoulám chodidly - hle - stoupám na vrchol Praděd

Netajím před světem - tak rád bych prsatou jízdmo

Větve mé čelo hyzdí další a další jizvou

 

Dívky a chlapci teen age prsí se tou kterou výzvou

nechovám zášť vím - nýmanda sotva kdy přizvou

Autor kudlankaW, 31.07.2023
Přečteno 105x
Tipy 12
Poslední tipující: zde.neck, jenommarie, šerý, Kan, Marten, kozorožka, Psavec, BArBArKO, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na Praděd po tom pitomém asfaltu bez kousku stínu spolu s kočárky a invalidními vozíky už nikdy víc... děsně pitomá trasa...

31.07.2023 16:13:41 | ZH

Souhlasím do značné míry

Tuším že na tom asfaltu bylo vloni i úmrtí

No tak ahojda

Jdu na malou procházku směr Rýmařov

Buclák M

31.07.2023 16:21:15 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí