Prší prší

Prší prší

Anotace: Kolikrát se ani nezaleje

Prší prší
Už se nám tu problémy vrší
Až z vrchu spadnou
Tak ať táhnou
Jen se leje
Kam ožralové pojedeme
Pojedeme na Luka
Až kukačka zakuká
Kuka vůz už k hospodě otáčí
Dost to spící vytáčí
Tak se panáky otáčí
Zavíračka přišla záhy
Bylo mnoho vláhy
Zásoby se tenčí
Játra budou větší
Pak pojedeme na dialýzu
Možná chytnem na hladině ještě Lízu
Rum vodka zelená
Prší prší
Dost se nám to tu vrší
A k tomu všemu ještě prší
Autor umělec2, 17.01.2024
Přečteno 104x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, BArBArKO, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí