V dubnu a tropy

V dubnu a tropy

jsem světlý typ za tropů jako bez krve

sedmá večerní - nyní mohu teprve

svobodně otevřít jedno z mnoha oken

na nábřeží spočinouti pak svým okem

 

Horké dny jsou mi jako ruleta ruská

za těchto dnů nikdy nesvolím ke schůzkám

dech popadám též v příšeří svého bytu

tak tomu je jenom mě prosím nelituj

 

teplota pětadvacet mě brzy zdolá

věz jsem-li doma - eliminuji kolaps

nadto jsem nezmínil rujné alergeny

jistě mě chápete snad některé ženy

 

emeritní bonviván 

 

 

Autor kudlankaW, 07.04.2024
Přečteno 73x
Tipy 16
Poslední tipující: Alala, Žluťák, Lighter, Chane, kozorožka, Paulín, Marten, Fialový metal, Frr, zase já, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehká tvá situace vůbec není
Jsem plna pochopení :)

07.04.2024 21:39:58 | kozorožka

Díky drahá V

Krásné sny přeje

Marty slunoplachý

07.04.2024 22:05:01 | kudlankaW

I Tobě, hochu. Veronika světlomilná větroplachá :-)

08.04.2024 08:08:37 | kozorožka

Pocel na tváři

09.04.2024 14:57:08 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí