Kdo bych chtěl být

Kdo bych chtěl být

Anotace: Pouhé přání autora, jež zřejmě zůstane nesplněno.

Chtěl bych být tím:

kdo dokáže tě rozesmát

kdo podrží tě v nejhorším

kdo splní ti co budeš si přát

 

Kdo tě nikdy nezradí

kdo bude tu pro tebe

kdo se vším ti poradí

a vydá všechno ze sebe.

 

Tím, kdo tě nezraní

kdo srdce své ti dá

kdo před zlem tě ochrání

kdo rád za pravdu ti dá.

 

Chtěl bych být tím

kdo uloží tě spát

kdo bude jenom tvým

kdo bude u srdce tě hřát.

 

Chci také býti ten

kdo může za ruku tě vzít

a zajít s tebou ven

vždy když se ti bude chtít.

 

Chtěl bych být ten

kdo po nocích tě objímá

kdo zažene zlý sen

kdo o tebe se zajímá.

 

Kdo rád si s tebou povídá

a ještě radši směje

do tvé krásy se zadívá

a v oblacích pluje.

 

Též chtěl bych býti ten

kdo může ven s tebou jít

pro koho nejsi jen pouhý sen

kdo v náručí tě může mít.

 

Kdo do očí ti hledět smí

a může dotknout tváří tvých

kdo potěší tě i když spí

kdo nedá tebe za jiných.

 

Ten, komu říkáš krásně

a jednou jemu vyznáš lásku

kdo nemyslí to s tebou špatně

a miluje jen jednu krásku.

Autor King Peky, 22.03.2012
Přečteno 851x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To si toho na sebe bereš hodně .

22.03.2012 20:57:52 | zaba.zuzla

Možná beru, ale ve výsledku to nic nezmění. Protože se mi z toho asi ani kus nesplní.

22.03.2012 21:04:24 | King Peky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí