mám mokré vlasy

mám mokré vlasy

Anotace: žádný deštník

mám mokré vlasy déšť to ví
a zima svírá mou tělesnou schránku
sním o pláží plné horkých písků
sním o procházce v teplém vánku

o plném kornoutku vroucí něhy
o pevném obětí lesklých těl
o sopce rudé v plné síle
o rytmu písně hejna včel

mám mokré vlasy a z nich kapka stéká
po krku ,zádech zpátky v zem
zasněný úsměv hnízdí na mé tváři
skláním se nad tvým dopisem

oči se vpíjí do těch slůvek
rozpitý inkoust očím lahodí
pár vět,pár citů,jedno sbohem
slzu to v oku navodí

mám mokré vlasy déšť to tají
slza mí stéká cestu zná
dopsal jsem slůvka v odpovědi
navždy mi zůstaň nevinná
Autor poeta, 04.04.2012
Přečteno 833x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Loveless, Tanecnice, gallatea, jitka.svobodova, Boscai
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pekne napsane, pro me krasne predtsva

07.04.2012 21:59:55 | leafe

Mít suché vlasy
mít tak přání
mít ruku v ruce
když k polibku se sklání

07.04.2012 22:37:55 | poeta

Deštivé poděkování;-)

05.04.2012 08:46:17 | poeta

pěkné snění.***

05.04.2012 07:03:31 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí