Noční kino

Noční kino

Anotace: hodiny čekají..

Hřbitovní plot se mi na zeď promítá,
mé sny bloudí okolo, ne však v hlavě mé.
Hodiny čekají, až přijde čas,
zbytek polibků práská dveřmi, za sebou zamyká.
Autor Dezolát, 05.04.2012
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí