Na křídlech lásky

Na křídlech lásky

Anotace: Miluji jednu citaci z Romea a Julie a tak jsem na to složila báseň :-)

Na křídlech lásky

Jestliže má láska křídla má,
budu chtít za Tebou odletět,
ať už nejsem nikdy sama,
neboť Tys můj celý svět.
Jestliže má láska křídla má,
vezmu Tě daleko za obzory,
tam, kde bude navždy s náma,
na krásném štítu slunečné hory.

Jestliže mohu s láskou vylétnout,
poletím ústraními k Tobě,
abych zas mohla u Tebe usnout
v nejsladší noční době.
Jestliže ráno se s láskou probudím,
ať cítíme je stále znova,
něžné city, jež nikdy nezahodím,
myšlenky na Williamova slova:

Na křídlech lásky přeletěl jsem zeď,
let lásky nezastaví ani hradby,
co láska může to i udělá
a Tví příbuzní mi nezabrání.

(A já pravím:)
Na křídlech lásky přeletím zeď,
let lásky nezastaví ani hory,
co láska může, to i udělá,
a nikdo mi v tom nezabrání.

A má láska k Tobě okřídlená,
letí a vypráví, že jsem Tebou milovaná!
Autor Juřinka, 23.06.2012
Přečteno 1624x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí