Prostě Tobě!

Prostě Tobě!

Anotace: Pro jednu vzdálenou...

Za mnoha horami,
a pár řekami,
tam v tý daleký zemi,
tam, tam jsi ty!

Blonďatá kráska,
co maskuje svoje vlasy,
barvou hnědou,
protože stydí se,

...že má rozum asi.


Doktorem posedlá,
TARDIS vyhlíží,
pak v noci na skypu poslouchá,
příběhy, když oci se klíží.

V té daleké zemi,
v zemi anglické,
v té bájné zemi krále Artuše,
tam je a tohle, že sem psal...
ona netuše..

Na noční obloze vyhlíží Měsíc,
ten nakukuje jí do oken,
a hlídá její spánek,
kdo ví snad učeše jí ve spánku
alespoň ten vánek...
Autor Redingar, 07.09.2012
Přečteno 1107x
Tipy 1
Poslední tipující: nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí