Stud

Stud

Anotace: I ten je někdy třeba,...

Sbírka: Chvílka čtení

Na pero'ně stojím a nevím kam se dát,
najde se někdo,koho mohl bych se zeptat?
Je tu pán s růží,na milou asi čeká.
Jeho se zeptat?Kdo ví co je to za člověka.

Co paní s kočárkem,ta mohla by poradit,
vědět jen jak ji mám nejlépe oslovit.
Jak ještě dlouho stát tady budu,
kdy se už konečně zbavím svého studu?

Náhle se oči mé z jinými setkají,
ústa má promluví,studu již nemají.
Je to tak snadné co před chvílí těžké bylo,
to srdce-se z mozkem poradilo.

Mozek nám káže,
jak životem máme jít.
Srdce pak napoví,
koho na tu cestu sebou vzít.

Kéž by to bylo
vždy tak prosté a snadné.
Je třeba věřit,
že mozek- se srdcem to vždy zvládne.
Autor jozífek, 10.11.2012
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: te.re.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí