Snění

Snění

Anotace: ...přeci jen to s ním v životě je krásnější.

Sbírka: Chvílka čtení

Ty chvíle snění to nejsou žádné bludy,
kdo neumí snít,ten život má chudý.
Snít přeci nejkrásnějším darem je,
každý se v tu chvíli nejvíce raduje.

Snít můžeš o všem co udělá ti radost,
zda se to vyplní o to nemusíš mít starost.
Sníme o věcech co splnit se nemusí
o jejich část však každý se pokusí.

O lásce jak z filmu
o životě blaženém,
pak ale stačí nám,
když věrnou lásku dostanem.

Ve dvou pak snít
a držet se při tom za ruce,
věřit že to snění
jednou musí přinést ovoce.

Když jejich mysl zná
tolik krásných věcí,
pak život těch dvou
musí být taky krásný přeci.
Autor jozífek, 24.11.2012
Přečteno 828x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí