355. Oranžové šaty

355. Oranžové šaty

Anotace: rozvázaně...pro jakoukoli vílu:-)

Sbírka: Obrazárny pocitů

Byl sopkou chrlící lávu
                    krmil koně
                   pod deštníkem

v ruce držel dárek s červenou pentlí
pro dívku
tu zamyšlenou u kořene stromu
už žádný
vyčítání opřený o stěnu
jenom tak
přicházet po louce s květinou v ruce

            Unavený rytíř
            co ochutnal
            všechny druhy piva
            a teď už má
            vysklené okno

Starý gramofón
nechal ležet v pitevně
nechce si hrát v bahně
(ani na červený muchomůrky)

Chtěl by
nosit ty oranžové šaty na rukách
jen dokud mu nedojdou všechny síly

(a pak že neexistují víly)

Autor Robin Marnolli, 26.12.2012
Přečteno 858x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Miriska, Sarah, Avola, Joe Vai, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víly jsou všude kde mají být...

27.12.2012 11:47:39 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí