393. Dvě poloviny listu

393. Dvě poloviny listu

Anotace: ...(rozvázaně)

Sbírka: Obrazárny pocitů

Nakreslím ti comics japonského stylu
   pro úsměv pod rozevlátými nitkami

      ...koření rozsypu jemně
po tvých kolejích až za obzor
 pro ruce plné dlouhých nehtů

           jsi vitrína plná podpatků
                      na vysoké noze


   (nezní to stroze?)

mám ruce rozpřažený po prostěradle
   a sleduju dort s lidskou tváří
     v těch chvílích si připadám
        být melounem mnoha vůní

   a mý ústa jsou najednou prázdný
       jak vystřelená nábojnice...


    ...jsme dvě poloviny listu
    v pozoru uprostřed dálnice
a máme piknik na státní vlajce
            našeho spoluživota

Autor Robin Marnolli, 22.01.2013
Přečteno 609x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí