Kráska.

Kráska.

Anotace: Krásy je třeba si vážit,.........

Sbírka: Chvílka čtení, Psaní pro Tebe(člověče)

Potkal jsem krásu a klidně dál šel,
krásná že příliš byla, kuráže já málo měl.
Ráno jsem nemusel před zrcadlem tak dlouho být,
jistě bych ted' nebál se tu krásku oslovit.

Když krásu potkáš,nemůžeš jen tak projít,
musíš ji v pamět' svou alespon' uložit.
Nebude jen krása chodit kolem tebe,
může i mračny ošklivými zatáhnout se nebe.

Aby i den chmurný ti zas rozjasnila,
ta její tvář co tak krásná a milá byla.
V životě potkáš těch krásek jistě víc,
už nikdy se nesmíš bát,jít té kráse vstříc.
Autor jozífek, 06.02.2013
Přečteno 707x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda, pravda... Krásy je kolem tolik a mnohdy ji ani neumíme vidět

06.02.2013 21:21:31 | Anne Leyyd

děkuju

06.02.2013 21:40:23 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí