434. V pastelových barvách

434. V pastelových barvách

Anotace: Stejná

     Namaloval jsem jí
     nové nebe bez mraků
     pro dívku
s dynamitem v kapse

Knot pomalován pastelkami
jako mapa dávného města
              sépiový průvod
                              zbarevněl

Ta spící liška
má krajiny pleti
v pastelových barvách
polomáčené šaty a
                 vlasy pro-fouk-nuté větrem
(dnes ji přiobleču svetrem)

Na pískovišti citů
je vana plná něhy
přitáhne mě za kravatu
když postávám u lucerny

Dvě modrá jezera
dvě červené skály
ve stínu
dvou řad bílých albatrosů
a deset pastelek s barevnými hroty


(mám ústa propadená do němoty)

protože jen ona má...

 



odvážný kočičí pohled

 

 

 

 

Autor Robin Marnolli, 19.03.2013
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: estrellita, PrinceznaHeliovýchbalonků, Amonasr, Avola, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu, dnes je barevný den :)

19.03.2013 23:46:12 | poeta

S pastelkama se tu nějak protrhnul pytel..

19.03.2013 23:02:45 | Jan Voralberg

tak nějak, no...

19.03.2013 23:03:36 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí