první část zítřejšího celku

první část zítřejšího celku

Anotace: Nebo půlka

 

 

 

 

 

něco mám prostě schovaný
tak už se neptej
nejsou pro to slova

hluboko u dna truhly kovaný
už od té chvíle
co jsem se k tobě schoval

pršelo dlouho
a k tomu ještě zima
a já byl v půlce té
z největších luk

chvíli jsem váhal
jestli vrba stará
anebo hrdý majestátný buk

kdo mohl tušit
že v dutém kmeni stromu
bude se krčit dívka tajemná

oči se vpily
v mžiku do těch druhých
náklonost byla mlčky vzájemná

 

 

 

 

 

 

 

 


Autor přechodná záležitost, 13.05.2013
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Radhuza, Miriska, Robin Marnolli, Elisa K.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné dílko, povedené:-)

14.05.2013 07:26:08 | Robin Marnolli

a to ho je teprvá půlka. Jdu to nějak domyslet
dík za přízeň :)

14.05.2013 07:47:23 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí