předpokračování včera spojí se v celek

předpokračování včera spojí se v celek

Anotace: aneb druhá půlka té první




jen co déšť přešel
běželi jsme spolu
tam kde se sucho
louží nebojí

no vlastně neběželi
za ruce se vedli
a semtam testovali
dýchací ústrojí

a že se někdo
ohlíd naším směrem

to už tak bejvá

jsme druh zvídavý

 

děkovat mohu

 za ten jarní slejvák

zase se směje

srdce bolavý

 

dalas mi kámen

modré vejce ptačí

úlomek  jedné

 z blízkých hvězd

 

cítil jsem výbuch

sluncí uvnitř dlaně

a hořel touhou hned tě svést





něco se dělo kolem hrudních košů
snad souboj sopek
možná vnitřní stesk


a mimochodem
ten buk statnej
na tisíc kousků rozčís blesk

 

Autor přechodná záležitost, 14.05.2013
Přečteno 533x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Sýkorka07, Radhuza, hanele m., Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

14.05.2013 08:07:02 | Robin Marnolli

dobře to dopadlo :)

14.05.2013 08:09:33 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí