JAK SE BUDÍ BLUDIČKA

JAK SE BUDÍ BLUDIČKA

Anotace: Za bludičkami se dnes už nemusí až do močálů v temných hvozdech :-)

Sbírka: TICHÁ POŠTA

 

JAK SE BUDÍ BLUDIČKA

 

Bludičko z kraje temných hvozdů
Svým plachým pousmáním mě vábíš na webu
Tajemnou paletu v hloubce dna jezírek tvých očí
Já kouzlem tvé magie zahlédnout nikdy nesvedu

Má tajná přání však do těch jezer tu a tam skočí
Dopřát si lázeň pro mé sny jež nestudí
V těch kouzlech z hlubin bludičko usínáš na mé hrudi
Ráno pak hladím po zadečku prince když polibky tě budím…


V Praze, 28.6.2012

 

http://www.youtube.com/watch?v=86u-6Xjm0AA

 

 

Autor Amonasr, 17.05.2013
Přečteno 735x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí