Miss

Miss

Anotace: Hviezdny prach

Hladím si svoje ego veľkým diskom
nalešteným, v značkovom štýle
hmloviny Andromedy
tak nepodobným prízemným výliskom
VIPersón Zeme, čo pri vile
zaparkujú si made in

heaven, za luxus považujú zmyslov
svojich, drahý výfuk - čiernych dier
podobu vydarenú
keď skenujem feeling solventných sysľov
nedá mi uškrnúť sa z dvier
pootvorených pre Ňu

nehraj sa na zlatokopku, zlato krýs
neporovnateľne lacnejšie
je od prachu hviezdneho
nalepeného na mojich perách, Miss
Stardust chceš byť? nešikovnejšie
vykúpu sa v zlate.. bez neho
Autor Petbab, 22.05.2013
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí