Miss (ing)

Miss (ing)

Anotace: ...

Je iba mínus dva, vietor od Grónska
opiera sa mi do pŕs, naspäť k pólu
vracia ma, drift-nedrift, ľadová kôra
opačným smerom preč vlečie ma dolu

zhodím si mikinu, len v crazy tričku
nechám sa unášať hocikam hocčím
hruď v hand-made dizajne nemá chybičku
fun T-shirt s farebnou potlačou zočím

odrazu naproti, čo sa mi marí?
kde si sa tu vzala, v outdoor optike
opálená miss z juhu, čáry-máry
fool 4 You.. ďaleko k full exotike
Autor Petbab, 28.05.2013
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí