trvale přetížen vjemy i šíří svých možností

trvale přetížen vjemy i šíří svých možností

Anotace: po celý život



budu tvým návykem
obecným zlozvykem
dočasným výpadkem zraku


nádechem
výdechem
vzpomínkou ztracenou

obtisklou do tváře prachu

nezbytnou kapalinou
přeletem nad krajinou
nechtěným výpadkem štěstí


cestou co míří vždy
pod křídla hřejivá
deštěm co nesvede

na rozcestí


pro tebe ramenem
ve chvílích kdy je k pláči

jen pouhý nechtěný zrádný krok

 

chytnu tě za ruku

dřív než tě hloubka zláká

pohladím

rozmluvím

zbytečný skok

 

najdou se ještě

 místa tichá

vykvetlá z černé prázdnoty

jen co se mraky

na chvíli ztratí

utečem  kouzlu samoty






Autor přechodná záležitost, 31.05.2013
Přečteno 537x
Tipy 9
Poslední tipující: Sima, hanele m., Inna M., Robin Marnolli, Miriska, Proxima, maliska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané...:-)

01.06.2013 19:41:11 | Sima

Děkovně se usmívám..

01.06.2013 20:03:21 | přechodná záležitost

najdou se ještě
místa tichá
vykvetlá z černé prázdnoty

absence otazníků znamená naději :o)

01.06.2013 12:15:49 | hanele m.

:)
přesně tak..ten déšť jednou musí přestat

01.06.2013 13:31:28 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí