za trochu sněhu, šla bych světa kraj

za trochu sněhu, šla bych světa kraj

Anotace: s hlavou rozbitou a bosa

sněží

sněží

.

mám tajné přání
poznat pána sněhu
snad malý flirt s ním chvíli hrát

on by mi za to
pro mé modré oči
nabílil louku napořád

pak by se s větrem
o závod dolů
zatímco květy plné včel

jezdilo ve dvou
v závějích snilo

teda jen kdybys, lásko chtěl

a kdyby ne, tak koule letí
za krkem bude chvíli tát
to abys příště, bez váhaní
šel se mnou v létě lyžovat

hlavně se neboj, bude ti patřit
večer, noc celá, dlouhý sen
odložím touhu, po věčném chladu
v měsíčním svitu se

rozplynem

až ráno květy růžových keřů
pozvou své roje k doteku
nechám tě spát, jen tiše vklouznu
miláčku
k tobě pod deku
Autor poetka, 10.06.2013
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, kudlankaW, Robin Marnolli, Amonasr, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Best regards

Uncle Marty Kudlák

10.06.2013 22:35:55 | kudlankaW

Best regards

Uncle Marty Kudlák

10.06.2013 22:35:38 | kudlankaW

po odmlce zase v plné zbroji,
a verše plynné,
zas se rojí...

10.06.2013 21:36:10 | Robin Marnolli

ten závěr super ti povím ;-)

10.06.2013 19:32:30 | xoxoxo

Koho to k nám čerti nesou.. :)

10.06.2013 15:16:25 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí