Jasmín...

Jasmín...

Anotace: Určitě každý zná tu krásnou vůni...

Sedím tu sama, tiše ve stínu,
cítím krásnou vůní jasmínu…
Já tady a Ty v dálce, tam…
sedíme ve smutku, každý sám…
Sedím a čekám na písmenka Tvá,
jsem Ti tak blízká i vzdálená…
A Ty?
I Ty se tam zmítáš,
v myšlenkách přemítáš…
...která pak pravá je láska Tvá…
...která, je láskou Tvou zmámená…?
Přemýšlíš o ní, přemýšlíš o mně…
Tvé srdce netluče s láskou pro mně…
Vnímám jen tu krásnou vůni jasmínu,
tak voní láska… čistá, bez splínu.
Autor darmar~2, 11.08.2013
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezké, už i já vnímám dotyky vůně jasmínu.

11.08.2013 19:40:13 | Avatar67

Děkuju moc! :)

11.08.2013 22:16:10 | darmar~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí