Ticho

Ticho

Anotace: Ticho k nám hovoří více jak cokoliv jiného...

…ticho…


duši konejším a rány zaceluji,

vlásky čechrám ve vlahém vánku,

jsem s vámi, vetknuto v teplo dlaní

něžnou vlnou sladkého spánku


ze souhvězdí snáším se mezi vás,
démanty slz v očích zahořím,
pohladím po tváři, přivřu víčka,

ač neslyšet, přec k vám hovořím


velebné jsem pak veršem samoty,

našlapuji lehounce pěšinkou přání,

čekám na pozvání tlukotů srdce,

vkládám tmavou nocí hezké snění


když přátelé odchází,já zůstávám,

tam, kde láska končí, bolu chvění,

utěším, pak se vzdechem odcházím,

slyšíte ale.. již zpěvu ptáků znění?
Autor Dům holubí, 20.08.2013
Přečteno 621x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, taková jemná, zdá se mi :-)

20.08.2013 21:04:02 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí