Elišce a Jiřímu

Elišce a Jiřímu

Anotace: ...

 

 

Dnes je Vaše svatba,

tak několik rad, ba:

 

milujte se stále,

Jiří, žádné ale,

Ty, Eliško taky

 

Ať Vás minou mraky

v rodičovství, vztahu,

potěšíte Prahu,

Ústí nad Vltavou

 

Jiří, máš tu pravou,

Eliško, máš kliku,

uchraňte se zvyku,

vztah je věčná práce

 

Přeju třikrát dvacet

společného žití,

sokové jsou v řiti,

nápadnice v loji

 

Oslavenci moji,

buďte silná dvojka

a ať Vaše bójka

po Labi se houpá

 

Dyk by byla hloupá,

viď, Jiříku, přece,

ve společné řece

ať Vás baví plavat,

manželství má sta vad,

ale je to sranda

 

 

 

 

Autor vkl, 14.09.2013
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Amonasr, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí