KRÁSY TVÉ

KRÁSY TVÉ

Anotace: Oslava krásy duševní i fyzické, důvěry.

KRÁSY TVÉ

Vábí mě velmi tvá krása
když usmíváš se na mě
rád bych pohladil tě
aby jsi důvěru získala

Však charizma máš hezké
přednosti obdivovat tvé
pro mě nádherná jsi celá
i duše tvá šlechetná jsa

Fantazie budí mysl mohou
když myslím na tebe celou
snad chytrost a krása tvá
je to co plete hlavu mi

Chytrost a krása vše není
důležité je samo porozumění
pochopení ochrana i souznění
rád bych vše vyjádřil bych ti!
Autor wWoll, 07.11.2013
Přečteno 655x
Tipy 1
Poslední tipující: Haviko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí