jednoho dne..

jednoho dne..

Anotace: ...

jednoho dne

stínají hlavy pampeliškám

ohnivé meluzíny

přestává pomalu hřát

 

a je chladněji

 

dalšího dne

žlutí se červená

zelená víla

přes hory, přes doly

klopí oči dolů

 

a je chladno

 

úplně jiný den

je noc, bílé pápěří ulehlo

víly se ztratily, nejsou

padly na dno

 

vzala je, unesla

bez citu, bez lásky

skončí to?

kdo ji zastaví... 

Autor Herma Frodit, 09.12.2013
Přečteno 496x
Tipy 11
Poslední tipující: Roger, Kaitlynn, Sýkorka07, jitoush, Kapka, Truckle, Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč ne :) Hezké dílko.

29.12.2013 00:24:57 | Roger

Víly se naštěstí vrátí,až přijde jejich čas....Ji.Líbí se mi Tvá báseň

10.12.2013 15:17:35 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí