Je čas

Je čas

Anotace: Uš je tu to!! uš máte plovatce žábernatého?

 

 

krátké sukně prodloužil kabát

lípy u hospody už nešumí

(dnes naposled déšť zkusil

vzkřísit mrtvé listy)

už ale neumí

don’t worry

 

staří stoličku ke kamnům

a k teplu dřevěný klíček

v očích dětí se jiskra sluneční

mění na  plaménky svíček

s vůní jehličí

be happy

 

Autor aravara, 15.12.2013
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Kapka, Amonasr, Luky-33, Robin Marnolli, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí