Za zrakem

Za zrakem

Anotace: Vzpomínka na blízkého člověka v nočním čase nespavosti....

Zatímco jsi spal

duše tvá toulala se na pomezí světů.

Tvůj kůň se ve snu pouští hnal

do zelených oáz za nádherou vonných květů.


Zatímco jsi spal

duše tvá nabírala sílu z vzácných nektarů.

Tvůj kůň ze sna jen tiše stál,

oči dívaly se s něhou ,postaru.


Zatímco jsi spal

líbaly mne Múzy básníků.

Každý ten polibek mne hřál

v tom světě zádumčivých snílků.


Zatímco jsi spal

půlnočním vlakem odjela jsem za světlem.

Každý kousek duše ten pocit znal,

když je srdce srdci blízkým přítelem.


Zatímco jsi spal........

Autor jitoush, 22.12.2013
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: PacificTrans, Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatímco spal někdo jeho duši knírek přimaloval...a když se probudil tak se rozesmál...

21.01.2014 15:47:56 | enigman

.....on spal krapet déle,tím pádem mu narostl plnovous,což už nebylo
jen k smání,ale přímo k popukání.....Ji.Hm...díváš se trochu hlouběji...
tak dík za nahlédnutí....Ji.

21.01.2014 21:04:17 | jitoush

voní..vysnívaná

15.01.2014 14:35:22 | PacificTrans

Děkuji za nahlédnutí.Ji.

15.01.2014 15:59:33 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí