Políbit

Políbit

Anotace: kometu

Tahle kometa mě má ráda
v jejích vlasech bláhové snění
zbytečné není, cit když hádá
- uhodne, v tranzu rtů zdřevění

věčný polibek kousnut těžce
ionizací prolezlou mrazem
kdo čeká smích po třetí tečce
ať čeká dál, chci být úkazem

přírodním, když budu smět líbat
vší svůdnost z jejích vlasů svléklou
slunečním větrem, hlavou klimbat
piruet v záklonu ohlédlou

za obličejem v komě z ionů
polibků, v nichž sled neusíná
přát si nemít svůj stín v ohonu
má smysl.. ISON, má lásko stinná!
Autor Petbab, 27.12.2013
Přečteno 606x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji, i ve jménu komety

29.12.2013 23:05:13 | Petbab

ST za krásu. Až z ní najednou chybí slova, aby se napsalo víc. :O)

29.12.2013 16:16:48 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí