Všechno má svůj čas

Všechno má svůj čas

Anotace: .....Nikdy neměj strach ze stínů.Prostě jenom znamenají,že někde na blízku svítí světlo./citát/


     Ty hluboké stíny

 pátrají po tajemství tichých míst.

 Láska je srdce v syté radosti,

 král s družinou věrných

             ve hvězdách bude číst.

 Světlo a stín

 v peci vypálená touha

 ze sluneční hlíny.




      Ty hluboké stíny

 padají na tenké nitky

              láskyplných spojení.

 Úsměv v trpělivé blízkosti,

 zářivé paprsky rozproudí

                       tišivé hojení.

 Světlo a stín

 svět tak jiný bez pocitů viny.




       Ty hluboké stíny

 vrhají se v hloub

                jak do bezedné tůně.

 Souznění duší a těl

 kolébka něžné vroucnosti,

 do středu vtéká průzračná vůně.

 Světlo a stín

 láska je otisk nebe

                   do pozemské hlíny.



Autor jitoush, 28.12.2013
Přečteno 649x
Tipy 15
Poslední tipující: CoT, enigman, V.N.Losinský, Inna M., Jana B., Avola, Amonasr, hanele m., RyxiraAmyGinger, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stín vlastně není tmy...patří světlu...

08.01.2014 16:53:51 | enigman

Nikdy neměj strach ze stínu.Prostě jenom zanamenají,že někde na blízku
svítí světlo/citát/.Teď zrovna potřebuji hodně a hodně světla....Ji.
A díkec za návštěvu.

08.01.2014 19:41:47 | jitoush

Díky za zprostředkování toho blaženého pocitu...

29.12.2013 13:41:57 | Inna M.

Díky za nahlédnutí do mých zákoutí.Ji.

29.12.2013 13:58:46 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí