Příliš barevný sen

Příliš barevný sen

Anotace: ,,,,,,

Paseka v nedělním ránu
Rozzářená rozbřeskem sluncí
Dojdeš s kyticí šafránu
Dojdeš k jejímu konci…
Brblá tam potůček
Na prahu lesa
Víly tančí kol stromů
Modravé pláně, jak nebesa
V tom maminka zvolá: „Děti, domů !“
Procitneš ze snu,
svého dětství
S úsměvem na rtech
Vstává se snáze
Den začíná,
V barevný odstín
Z postele vyskočíš
….a jdeš do práce !
Autor v.hercik, 29.12.2013
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí