Forbidden oxygen

Forbidden oxygen

Anotace: dnes o 19.24 hod. červený bolid

Som čiarou zakázanou
v spektre tejto kométy
do uzla zaviazanou
pištoľou na konfety

vystrieľam srdiečok z pŕs
nanočastíc prúd do striech
cez jednu z nich skrz naskrz
preletí, iným na smiech

posledné, najmenšie, vie
čím okysličené je
láska v ňom nezhrdzavie
- hanbou nesčerveneje
Autor Petbab, 29.12.2013
Přečteno 447x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí