Fly-by

Fly-by

Anotace: chtíč

Odborník na létající hračky
rozezná šmejd od nejvyšší příčky
nebudu se s ufy rovnat, špačky
létající nejsou pro mazlíčky

nebes to, co pro ty pozemšťany
jež pohlédnou k nebi padlí smíchy
když se zvedám nahý se skřivany
ke slunci nad přízemní pletichy

ve fotochemickém smogu davů
uvízlých v zácpách s otázkou v očích
proč lustry, ta slunce smrtihlavů
vpraví kořist do sítí pavoučích

prožít v pravý čas na pravém místě
adrenalinový bungee jumping
byznysu, jsem taky byzy, čistě
podobnost náhodná.. zlatý slavík

zlatým skřivanem nebude nikdy
se skřivany výš se to líp táhne
silikony báň si nepořídí
nebeská - ta moje, když rozpřáhne

jádro komety křídel pár ze zad
otřít se o Slunce bokem spěchám
za ní, pozadu bych zůstal nerad
tip hrát si na fly-by nevynechám
Autor Petbab, 31.12.2013
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí