JSOU DNY KDY ROZKVETEŠ...

JSOU DNY KDY ROZKVETEŠ...

Anotace: Úsměv a vše říkající usměvavé oči... &nb...

Sbírka: NOVÉ

Úsměv
a vše říkající usměvavé oči...

 

Ne každý den,
já vím,
umíš se i mračit...

 

Ale jen na chvilku,
záhy se nebe rozjasní

 

a Tvůj pohled zkoumá mě... 

 

Smyslně...


Já dělám jakoby nic
a nenápadně se předvádím,
nyní jsem kulturista a nic víc...


Však Ty dobře víš co dělám,
opět prokoukla jsi tu moji mužskou lest
a nenecháš se jen tak splést...


Přesto hrajeme spolu
tu hru již nějaký čas
a jedno kdo začne ji z nás...


Když pak obejmu Tě
a Ty schoulíš se do mé náruče,
cítím na své hrudi Tvůj horký dech...

Klid a mír rozprostře se okolo nás
a já toužím milovat se s Tebou,
Bože,

navždy to tak nech...


Takovou mám Tě rád...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 10.01.2014
Přečteno 561x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí