PRŠÍ

PRŠÍ

Anotace: Tohle je textík k mé písničce...

Sbírka: JE TU S NÁMI

PRŠÍ

Prší, do mé duše,
vše kolem mokré je,
zima do mě kouše,
prší, jsem Adam bez Evy,
sám s deštěm,
nikde kolem žádné úsměvy...

Lásko, potřebuji být s tebou,
splynout s nocí v jedno tělo,
svým smíchem
rozjasníš tmavý den,
také oči tvé,
oči modré jak len...

V šedých ulicích vine se pestrý had,
pod jeho kůží, snad z růží,
zkusím tě hledat...
Skrytá před oblohou,
kde chybí duha,
jsi bytostí po které toužím
a žádná druhá...

Prší, a já tě stále hledám,
v šedém oceánu
jsem bílá pěna...
Prší, jsem Robinson Crusoe,
sám s deštěm
na cizím pustém ostrově...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 19.01.2014
Přečteno 522x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Amonasr, enigman, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když se voda vrší...

20.01.2014 07:52:19 | enigman

Dost dobrý

19.01.2014 21:30:49 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí